CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Play Room

Η απάντηση στην πρό(σ)κληση τοης morpheus

Οι κανόνες του παιχνιδιού: Βάλε Link (σύνδεση) προς το άτομο που σε έκανε tag. Γράψε 7 αλήθειες για σένα στο blog σου, κάποιες κοινές, κάποιες περίεργες. Κάνε tag 7 άτομα στο τέλος της ανάρτησης βάζοντας τα ονόματα τους και links προς το blog τους. Ειδοποίησε τους ότι τους έχεις κάνει tag αφήνοντας σχόλιο στο blog τους. Λοιπόν:


1. Είμαι τρομερά σπαστικός σε ότι αφορά τη γλώσσα που μιλάμε. Διορθώνω συνέχεια, κάνω παρατηρήσεις κλπ
2. Σιχαίνομαι τον εαυτό μου όταν κάνω αυτό που περιγράφω παραπάνω
3.Καμιά φορά βγάζω εντελώς διαφορετικό προφίλ από αυτό που έχω, προκειμένου να μη μιλήσω για προσωπικά θέματα (...ή και όχι καμιά φορά)
4.Είμαι κυκλοθυμικός
5.Είμαι πολύ σαρκαστικός και ειρωνικός με όλους. Φυσικά και μ' εμένα
6.Όπως και η morpheus είμαι αγοραφοβικός
7.Πολλές φορές αφαιρούμαι και είναι σαν να φεύγω νοερά. Μπορεί να κάθομαι στον υπολογιστή και να κάνω βόλτα στη θάλασσα την ίδια στιγμή. I am the chosen one...

Προσκαλώ:
fixxxer
fei
HLN-V

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Νοσταλγία II

...τελικά είναι η νοσταλγία απαραίτητη στο νησί με τις γαλάζιες νύχτες; Δεν την επιλέγεις σε επιλέγει. Κι αν είσαι αναγκασμένος να ζεις ακόμα και με το ωραιότερο συναίσθημα κάποια στιγμή περιχαρακώνεσαι σε μια δίνη που δεν τελείωνει ποτέ και δεν σε οδηγεί πουθενά. Καιρός να δω και την φωτεινή πλευρά της ζωής. Κι αυτό θα γίνει και μέσα από ένα blog. Το βέβαιο είναι ότι δε μπορώ να ξεφύγω από το νησί, οπότε θα το επισκέπτομαι συχνά.